Η σπάνια ελληνική ποικιλία Aμάσσι συνδιάζεται σε αναλογία 50-50 μετά το τέλος των batonnage με την διεθνή ποικιλία Sauvignon Blanc σε ένα μοναδικό χαρμάνι. Ο οίνος μετά τη μείξη παλαιώνει κατά 50% σε γαλλική δρυ για 9 μήνες. Στη μύτη κυριαρχούν το μάνγκο, τα τροπικά φρούτα και τα εσπεριδοειδή σε αρμονική ισορροπία με τη βανίλια και την δρυ. Στο στόμα απολαμβάνουμε φρεσκάδα, καλές οξύτητες και γεμάτο σώμα. Ιδανικό για να συνοδεύσει έντονα γεύματα και να ικανοποιήσει και τους πιο έμπειρους.